BLOG

Verkoel je caravan en zelfs je huis met de AC3501

Artikel 4 van 65

Verkoel je caravan en zelfs je huis met de AC3501

De Eurom AC3501 is een krachtige en praktische airconditioner die zowel voor de caravan als in huis is te gebruiken. Ook is deze airconditioner te besturen via je telefoon met de Eurom smart app een kun je een weektimer instellen. Zo zorg jij ervoor dat de temperatuur in de caravan of thuis altijd aangenaam is.

Eurom ac3501 caravan airco

Koele caravan en huis 

De Eurom AC3501 heeft een koelcapaciteit tot 4200 BTU en is daarmee zeer geschikt om wat grotere caravans of campers te koelen. Ook kan deze door het hoge vermogen een slaap of studeerkamer verkoelen. Op het display kun je de temperatuur zien en kun je een timer instellen tussen 1 en 9 uur. Dit kan ook via de Eurom Smart App. 

Voor gebruik in de caravan hang je de binnen- en buitenunit aan het raam. Door de compacte ophangbeugel en doorvoer kan het raam goed gesloten worden zodat er geen warmte meer binnen komt. De warme lucht ontsnapt via een rooster op de buitenunit en het water loopt via een afvoer naar buiten. Door de ophangbeugel kan de airco ook gemakkelijk door 1 persoon worden bevestigd. 

Eurom ac3501 caravan airco mobiel

Voor gebruik in huis kunen de binnen- en buiten unit op elkaar bevestigd worden en wordt de warme lucht door een slang afgevoergd die op het rooster is te klikken. Ook wordt het water dan via een slang afgevoerd die makkelijk aan de afvoer is te koppelen. 

Binnenhuis airco ac3501

Bekijk hieronder de video die laat zien hoe gemakkelijk de AC3501 is te installeren in je caravan, tent of huis.

De multifunctionele airconditioner AC3501 Wifi in de caravan

 

De multifunctionele airconditioner AC3501 Wifi in huis

 

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss